Nail hair extensions er et av de berømte produktene som gir deg langvarige resultater i opptil tre måneder. Dette er metoden som brukes som et alternativ som gir deg langvarige resultater. Denne metoden er også kjent som hot fusion, Keratin-tråder og u-tip hair extensions. Med over avansert utvalg av farger tilgjengelig i utvidelser, kan du velge hva som passer deg. I denne metoden er kvaliteten, fargen og lengden på forlengelser forskjellig fra generiske hårforlengelser. Disse forlengelsene kommer i samme nyanse som hårforlengelsene dine og er nesten usynlige for et øye. Disse bindingene varmes opp med varmt strykejern og kan vare i tre måneder. Nå får du en ide om hva neglehårforlengelser er. La oss diskutere hvordan du kan plassere dem.

Hvordan kan du plassere neglehårstrengen?

Mens du gjør neglehårforlengelser, bruker spesialistene på Fair with Hair vanligvis 4 til 7 pakker avhengig av tykkelsen på håret ditt. Hvis du vil plassere deg i tykke hår, må du bruke 1-3 pakker. Dette vil generelt avhenge av hvor tykt du vil at håret ditt skal se ut. Dette er måtene du enkelt kan plassere spikerhårstrengen på.

  1. Du må starte med en liten mengde hårforlengelsesstreng og begynne å plassere den fra toppen av øret og deretter bevege deg oppover til du får de ønskede resultatene.
  2. For å gjøre standardfortykningen av håret ditt, må du plassere hårforlengelsesstativ i de tre retningene. Du må plassere den første delen som kommer fra toppen av øret. Deretter kan du plassere hårforlengelser på hver side av hodet.
  3. Hvis du vil ha veldig tykt hår, anbefaler vi deg å plassere neglestrekkstrenger i fem seksjoner. Først kan du plassere på begynnelsesnivået som ville være nederst i øret, mens de andre vil bli plassert på hver side av hodets startnivå.

Dette er noen måter du enkelt kan plassere negle hair extensions på. Disse utvidelsene vil hjelpe deg med å tykke håret. Du kan enkelt fjerne disse utvidelsene ved å bruke negletangfjerner. Disse tangene vil bidra til å bryte ned og løsne hårforlengelsesbåndet. Hvis du føler at du har sittet fast et sted, må du bruke mer hårforlengelsesfjerner for å gjøre prosessen jevnere.